GAZİANTEP / NİZİP - Necibe Kemal Akdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mevlid-i Nebi Programı

Öğrencilerimizin Meslekî Gelişimi

2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda üniversite kazanan öğrencilerimiz.

Başarı bizde bir gelenek haline geldi...

mezuniyet

seri denemeler

Motivasyon Semineri

May

Her yıl 29 Nisan'da kutlanan Kut'ül Amare Zaferi'nin Nizip İlçe Programı okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Program akışına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlanmış olup Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam edilmiştir. Sonrasında günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapılmış, öğrencilerimizin oratoryo çalışması izlenmiştir. Son olarak Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Koro Şefi İbrahim Uysal ve Müzik Öğretmeni İbrahim Karayılan'ın katılımıyla yöresel müzik programı icra edilmiştir. Yapılan program vesilesiyle Kut'ül Amare Zaferi'nin mimarı Halil Kut Paşa ile bütün gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

May

Okul psikolojik danışmanımız Gökberk Üstüner tarafından 12. sınıf öğrencilerimize sınav kaygısı ve stratejileri konularında okul konferans salonumuzda 25.04.2023 tarihinde seminer yapılmıştır.

Ekm

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı artırmak ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan ÖDS, eğitimde fırsat eşitliğine büyük katkı sağlayacak.   Soru temelli hazırlanan sistem; ders kitapları, konu anlatımları, ders anlatım videoları ve soru çözüm videoları ile destekleniyor. Öğrencilere çeşitli yardımcı kaynaklara erişim olanağı sağlayan sistem sayesinde veliler de önemli ölçüde bir ekonomik yükten kurtarılmış oluyor.    Bahsi geçen sisteme aşağıda verilen linkten ulaşabilirsiniz.

Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek için aşağıda verilen linke bağlanabilirsiniz.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın Kemal Şahin ve İlçe Mili Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Gündeş okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Okulumuzu gezip öğrencilerimiz hakkında bilgi alırken, öğretmen ve idarecilerimize okulumuza destkeklerini belirtmişlerdir. Ayrıca bayan öğretmen ve çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlmak amacıyla karanfil hediye etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.